Logo Beautyboutique Huissen

NIEUWE OPENINGSTIJDEN PER 3 april 2024.
Kijk even bij Openingstijden voordat u een afspraak maakt of binnenwandelt.

Keune

The Beauty Boutique Huissen is een Keune Ambassador Salon, een keurmerk dat alleen wordt gegeven aan kapsalons die voldoen aan de kwaliteit en vakmanschap die het topmerk Keune stelt. Alleen de betere en actieve salons komen voor dit keurmerk in aanmerking. Cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste (product)ontwikkelingen, stijlen en trends zijn verplicht om Ambassador Salon te blijven. Deze volgen wij dan ook steeds, zodat wij ons keurmerk met trots mogen aanhouden.

Shampoos en haarproducten van Keune zijn topklasse over de hele wereld. Alle producten zijn altijd met zorg samengesteld en bevatten per product verschillende ingrediënten specifiek afgestemd op het gebruik bij een bepaald soort haartype.
Beauty Boutique Huissen gebruikt niet alleen de Keune producten in haar salon, maar beveelt ze ook aan om ze thuis te gebruiken.
Daarbij adviseren wij je graag over welk product het beste voor jouw haar geschikt is.

Je kunt Keune bij ons in de salon aanschaffen. Online kan ook via onze webshop bij Keune. Of scan de QR-code:  QR-code webshop Keune

keune 100 jaar logo
Keune bestaat 100 jaar en daarvoor zijn ze bekroond. The Beauty Boutique is dan ook supertrots met dit merk te mogen werken.
Keune: For those with character.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.